Esports Penedès

Dimecres, 20 de Febrer de 2019
Diumenge, 17 Juny 2018 20:04

La tanda de penals decideix el campió (1-1)

La Múnia és el nou campió de la Copa Ràdio Vilafranca 2018 (Foto d'arxiu). La Múnia és el nou campió de la Copa Ràdio Vilafranca 2018 (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Després de la finalització dels campionats domèstics de Tercera i Quarta Catalana, fa unes setmanes que ja rodava una nova edició de la Copa Ràdio Vilafranca. Després de quatre partits força igualats als Quarts de Final i d'unes Semifinals interessants... aquest cap de setmana era el torn de la gran final. La Múnia es va emportar el torneig a la tanda de penals davant la Granada (1-1).


L'emoció dels darrers minuts: La Granada 1[7]-1[8] La Múnia

Aquest dissabte es va jugar el darrer partit d'aquesta edició de la Copa Ràdio Vilafranca. La Múnia es va proclamar campiona després d'empatar amb la Granada (1-1) i guanyar la tanda de penals posterior. Un partit que va disputar-se de manera molt igualada durant els primers quaranta-cinc minuts, amb gairebè cap ocasió clara de gol i comptant un parell d'aproximacions d'un i altre conjunt. A la represa, la Múnia va dominar més l'encontre i va anar tancant al seu rival mica en mica al seu camp fins que Dani Homs va ser expulsat amb vermella directe (72'). Amb un jugador menys, els visitants semblaven sentenciar l'encontre amb la diana de Sergi García (0-1 86'), però Rubén Pozas va tornar a posar l'empat (1-1 90'). A la tanda de penals, els locals van marcar 6 i els visitants van ser 7.

Així doncs, la Múnia és el nou campió de la Copa Ràdio Vilafranca 2018 mentre que la Granada es queda a les portes i és el finalista.

Escriure un comentari

Últimes notícies