Esports Penedès

Dimecres, 20 de Febrer de 2019
Diumenge, 17 Juny 2018 20:04

El CF Vilanova i el San Mauro s'acomiaden de la Copa

Ens quedem sense representants a la Copa Catalunya Amateur (Foto de Fede Carrasco). Ens quedem sense representants a la Copa Catalunya Amateur (Foto de Fede Carrasco).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Des de fa unes setmanes, ja està en marxa la Copa Catalunya Amateur 2018/2019. Aquest cap de setmana es jugaven els quarts de final on teníem dos dels nostres representants del territori. El San Mauro va caure entre setmana en un dels partits avançats davant el Joanenc (2-0) mentre que el CF Vilanova va estavellar-se amb el Catllar (3-1). Ens quedem sense cap representant i, per tant, diem adéu a una nova temporada. 

La falta d'efectivitat ens condemna: El Catllar 3-1 Vilanova CF

Tot i que volíem passar de ronda, no va ser possible. El CF Vilanova va caure davant el Catllar (3-1), en un partit dominat íntegrament pels nostres i amb un rival molt ben posicionat en el terreny de joc. De fet, una errada va servir per estrenar el marcador Alexandru Ionita ràpidament (1-0 1') i, posteriorment, un contraatac seria finalitzat per Luis García per posar més llenya al foc (2-0 17'). Ignasi Valldosera va retallar diferències (2-1 28') cosa que semblava acabar de despertar als nostres, però Lucas Cajes va haver de fer una gran estirada per evitar un ú contra ú a finals de la primera meitat. A la represa, el domini seguia sent nostre, però les ocasions clares eren pels seus i així ho va transformar Aarón Oruj amb el tercer i definitiu (3-1 74'). Gerard Infante va ser expulsat amb doble groga (70').

Efectivitat i poc ritme: Joanenc 2-0 San Mauro

Ens presentàvem amb ganes de jugar una ronda mes, però dos gols gairebè seguits ens condemnen. El San Mauro va caure amb el Joanenc (2-0), en un encontre disputat i força igualat, però amb poc ritme de joc durant els noranta minuts. De fet, la primera meitat semblava acabar sense estrenar l'electrònic, però Javier Rebollo va fer un gol psicològic just abans del xiulet final de l'àrbit (1-0 45'). A la represa, els nostres van sortir una mica més endollats tot i que no podien exercir el seu joc per diverses interrupcions. Tot i així, Alberto Criado va fer-ne el segon i definitiu (2-0 57'), resultat que no es mouria més. Àlex Llanas i l'entrenador Andrés Esteban van ser expulsats amb vermella directe en el 77' i 86' respectivament. 

Escriure un comentari

Últimes notícies