Esports Penedès

Dilluns, 20 de Novembre de 2017
Futbol - Quarta Catalana grup 10

Torrellenc i Penya Jove empaten, els quatre primers guanyen

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dilluns, 20 Novembre 2017 08:39
El Castellví de la Marca goleja i torna a guanyar (Foto del Garraf Esports). El Castellví de la Marca goleja i torna a guanyar (Foto del Garraf Esports).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Cap sorpresa pels equips capdavanters en aquesta jornada. Un cap de setmana replet de victòries dels primers classificats amb un Torrellenc-Penya Jove Roquetes que acaba amb empat (2-2) i un Ribes B que aconsegueix tombar a l'Espirall (2-1).

Torrellenc-Penya Jove Roquetes, partit d'alt voltatge

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 17 Novembre 2017 09:14
Les Cabanyes vol la 2a posició a la lliga (Foto del CD Ribes). Les Cabanyes vol la 2a posició a la lliga (Foto del CD Ribes).

DANI CORDERO (@Cordero2dani) | Aquest cap de setmana acabem el primer terç de la lliga. Un campionat que arriba a la 10a jornada amb un tren força llarg d'equips disposats a quedar entre les dues primeres posicions. Aquesta jornada ens toca un partit d'alt voltatge com és el Torrellenc-Penya Jove Roquetes. També tindrem el derbi de Subirats entre el Can Cartró i el Sant Pau d'Ordal i un interessant Sant Cugat Sesgarrigues-Granada.

L'Onze Ideal del grup 10 de Quarta Catalana. Jornada 9

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dijous, 16 Novembre 2017 08:33

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2017/2018 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de Quarta Catalana' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia del jugador que estigui inclós a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 9a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

La Granada i el Can Cartró empaten i s'ajusta la taula

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dimarts, 14 Novembre 2017 08:33
La Granada aconsegueix empatar en el darrer minut (Foto del CF La Granada). La Granada aconsegueix empatar en el darrer minut (Foto del CF La Granada).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | El cap de setmana ens ha deixat més emoció en el campionat, ja que fins a sis equips es troben en la part alta de la taula amb tant sols 5 punts de diferència entre tots. La Granada va aconseguir empatar en la última jugada del partit amb el líder Can Cartró (1-1) mentre que la resta guanyen per retallar punts amb aquest duet capdavanter.

La Granada - Can Cartró, el lideratge i la imbatibilitat en joc

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 10 Novembre 2017 00:39
El partit de la jornada dóna el premi del lideratge (Foto de la Copa Ràdio Vilafranca). El partit de la jornada dóna el premi del lideratge (Foto de la Copa Ràdio Vilafranca).

DANI CORDERO (@Cordero2dani) | La 9a jornada de lliga depararà el partit més esperat fins al moment de la temporada. La Granada i el Can Cartró s'enfrontaran amb el lideratge en joc mentre que també es viurà un bonic encontre per les posicions altes entre la Penya Jove Roquetes i el St.Cugat Sesgarrigues.

Pàgina 1 de 82

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès