Esports Penedès

Dimarts, 20 de Febrer de 2018
Futbol - Quarta Catalana grup 10

La Granada i la Penya Jove Roquetes trepitgen l'accelerador

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dilluns, 19 Febrer 2018 12:22
Els de la Capital del Cava enderroquen la Figuera (Foto d'arxiu). Els de la Capital del Cava enderroquen la Figuera (Foto d'arxiu).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Nous canvis a la part alta de la classificació! La Granada i la Penya Jove Roquetes obren una petita 'escletxa', el Torrellenc ara és tercer i el Can Cartró i les Cabanyes són els perjudicats de la jornada. L'Atlètic Vilanova es retroba amb la victòria. 

Les Cabanyes i la Penya Jove s'enfronten en el partit de la jornada

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 16 Febrer 2018 08:16
Gran partit el que es viurà el dissabte (Foto del Canal Blau). Gran partit el que es viurà el dissabte (Foto del Canal Blau).

DANI CORDERO (@Cordero2dani) | Després de l'aturada per Carnaval, torna el futbol comarcal i ho fa de la millor manera possible amb gairebè tots els encontres sense un signe clar. Les Cabanyes i la Penya Jove Roquetes com a plat fort de la jornada, però amb partits interessants com la Granada-Espirall o el St.Pau d'Ordal-Torrellenc

L'Onze Ideal del grup 10 de Quarta Catalana. Jornada 18

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dijous, 08 Febrer 2018 02:38

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Aquesta temporada 2017/2018 seguim amb el treball efectuat anys anteriors amb la secció: 'L'Onze Ideal de Quarta Catalana' mitjançant el qual determinarem cada jornada el millor equip combinant l'actuació dels jugadors de tots els equips. Aquest any com l'anterior curs, incorporem una fotografia del jugador que estigui inclós a la jornada, per fer-ho volem agrair l'esforç de tots els clubs a l'hora d'aconseguir les imatges.

Així doncs, l'Onze Ideal de la 18a jornada és el que apareix en la imatge. Per determinar els jugadors comptem amb el suport dels entrenadors de la categoria.

El Torrellenc venç al Can Cartró i la Granada recupera el tron

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Dilluns, 05 Febrer 2018 12:39
El Torrellenc es suma a la licitació (Foto del CE Torrellenc). El Torrellenc es suma a la licitació (Foto del CE Torrellenc).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | La lliga més igualada dels darrers anys torna a donar tombs entre els primers classificats. El Torrellenc va fer caure al líder Can Cartró (3-1) i, conseqüentment, la Granada és el nou líder amb la seva victòria amb l'Avinyonet (0-1). La Penya Jove Roquetes (2a) i Les Cabanyes (4a) també sumen de tres en tres.

Torrellenc-Can Cartró i Penya Jove-Atlètic Vilanova, duels de la jornada

Futbol - Quarta Catalana grup 10
Divendres, 02 Febrer 2018 13:21
Es viurà l'altre derbi del Garraf (Foto de Canal Blau). Es viurà l'altre derbi del Garraf (Foto de Canal Blau).

DANI CORDERO (@Cordero2dani) | Com cada setmana s'ha d'estar atent i aquesta jornada no serà menys amb la disputa de dos encontres d'alt voltatge entre equips capdavanters. Penya Jove Roquetes i Atlètic Vilanova s'enfrontaran en el derbi del Garraf i Torrellenc i Can Cartró ho faran pel Penedès.

Pàgina 1 de 85

Últimes notícies

Els més populars

Sobre Esports Penedès