Esports Penedès

Dilluns, 10 de Desembre de 2018
Divendres, 20 Octubre 2017 16:11

Vilanova i la Geltrú - Fundació Atlètic Vilafranca, diumenge a les 17h

Derbi entre els vilanovins i vilafranquins || CFSuburense Derbi entre els vilanovins i vilafranquins || CFSuburense

JOAN ESTRUCH | Cap de setmana gros al grup 3 de Segona Catalana, cap de setmana de derbi entre el Vilanova i la Geltrú i la Fundació Atlètic Vilafranca. El colíder de la categoria rebrà a uns vilafranquins que encara no han puntuat com a visitants. Per la seva banda, el Suburense respira després d’haver sumat la primera victòria i visita el camp d’un rival directe.

Resultats i classificació

Vilanova i la Geltrú – Fundació Atlètic Vilafranca (diumenge a les 17.00h)

Després de perdre el lideratge al camp del Rubí, nou líder del grup, el Vilanova i la Geltrú rebrà diumenge a la tarda a la Fundació Atlètic Vilafranca. Els vilanovins han guanyat tots els partits com a local, i no poden fallar si volen mantenir el colíderatge del grup. Però per altra banda, la Fundació Atlètic Vilafranca ha perdut els tres partits que ha disputat com a visitant, i es troba a la zona mitja gràcies als 10 punts que ha sumat a casa.

Sant Joan Despí – Suburense (diumenge a les 19.30h) 

Jornada important i pas vital el que pot donar el Suburense aquesta jornada. Després de sumar la primera victòria de la temporada i sortir del pou, els garrafencs visiten el camp del Sant Joan Despí, un conjunt que també es troba amb 5 punts i que encadena tres derrotes consecutives. Cop sobre la taula el que pot donar el Suburense en el partit que tancarà la jornada. 

Escriure un comentari

Últimes notícies