Dilluns, 25 de Març de 2019
Futbol - Copa Ràdio Vilafranca

La Múnia inscriu el seu nom a la Copa Ràdio Vilafranca (0-0)

Futbol - Copa Ràdio Vilafranca
Dilluns, 20 Juny 2016 07:38
La Múnia és la guanyador d'aquesta edició (@EixDiari). La Múnia és la guanyador d'aquesta edició (@EixDiari).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Apàtica final. La Martinenca i la Múnia arribaven en aquesta edició com a grans favorits i així van ser els protagonistes de la Final de la Copa Ràdio Vilafranca 2016. Això sí, una final sense espectacle, sense gairebé ocasions de gol i que es va decidir en la tanda de penals convertint l’últim d’aquests el mateix porter Ferran Cepero.

La Múnia jugarà la Final de la Copa (1-2)

Futbol - Copa Ràdio Vilafranca
Dilluns, 13 Juny 2016 20:59
La Múnia jugarà la Final de la Copa Ràdio Vilafranca (Joan Sòria). La Múnia jugarà la Final de la Copa Ràdio Vilafranca (Joan Sòria).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Els dos favorits es trobaran a la Final. La Múnia va ser capaç de vèncer al St.Pere Molanta (1-2) gràcies a un doblet particular de Xavi García. Ferran Cepero va evitar la tanda de penals al parar-ne un a Andrés Gil en els instants finals.

Una desdibuixada Martinenca bat a una bona Granada als penals (1-1)

Futbol - Copa Ràdio Vilafranca
Dilluns, 13 Juny 2016 13:37
La Martinenca jugarà la Final de la Copa Ràdio Vilafranca 2016 (Joan Sòria). La Martinenca jugarà la Final de la Copa Ràdio Vilafranca 2016 (Joan Sòria).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | Final agònic. La Granada cau amb la Martinenca (1-1) en la tanda de penals (2-4) després de ser just vencedor de l’encontre i ser empatat al 90’ en un córner. Un partit on es va veure una Granada molt diferent al que s’ha anat veient en la lliga i una Martinenca fidel al seu estil de joc, però que va notar en excés la baixa de Marc Dolcet i Guillem Mateo.

La Múnia venç: l’efectivitat marca la diferència (0-2)

Futbol - Copa Ràdio Vilafranca
Dilluns, 06 Juny 2016 22:14
La Múnia espera al St.Pere Molanta a semifinals (Joan Sòria). La Múnia espera al St.Pere Molanta a semifinals (Joan Sòria).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | L’encert d’uns permet passar de ronda. La Múnia serà la semifinalista després de vèncer a les Cabanyes (0-2) gràcies a un doblet de Carlos Jacques. Partit marcat per la ‘monotonia’ i la falta de punteria en les dues porteries.

La Martinenca imposa la llei del més fort (3-1)

Futbol - Copa Ràdio Vilafranca
Dilluns, 06 Juny 2016 21:49
La Martinenca jugarà amb la Granada en semifinals (Joan Sòria). La Martinenca jugarà amb la Granada en semifinals (Joan Sòria).

DANI CORDERO (@Cordero2Dani) | El pes de les dues competicions es fa una llosa. La Martinenca va vèncer amb ‘relativa facilitat’ al St.Jaume dels Domenys que va ser inclús dominador de la primera part (3-1).

Pàgina 1 de 12

Últimes notícies